Paddock.gr
Συμβεβλημένο Συνεργείο και Έκθεση της Yamaha Motors
210 5818899
Λ. Αθηνών 181, Χαϊδάρι, 12461
ΔΕΥ έως ΠΑΡ: 09:00 - 20:00
210 5818899
Λ. Αθηνών 181, Χαϊδάρι, 12461
ΔΕΥ έως ΠΑΡ: 09:00 - 20:00
Καλώς ήρθατε στο Paddock.
Είμαστε το Συμβεβλημένο Συνεργείο και Έκθεση της Yamaha Motors στο Χαϊδάρι Αττικής.
Θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε απο κοντα.
Καλώς ήρθατε στο Paddock.
Είμαστε το Συμβεβλημένο Συνεργείο και Έκθεση της Yamaha Motors στο Χαϊδάρι Αττικής.
Θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε απο κοντα.
Καλώς ήρθατε στο Paddock.
Είμαστε το Συμβεβλημένο Συνεργείο και Έκθεση της Yamaha Motors στο Χαϊδάρι Αττικής.
Θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε απο κοντα.
Ποιοί είμαστε
Η ομάδα Paddock δημιουργήθηκε από την αγάπη του Χρήστου Γκουζιβελάκη για την μοτοσυκλέτα. Μόλις δώδεκα χρονών ο Χρήστος επισκευάζοντας την πρώτη του μηχανή enduro ανακάλυψε ένα πάθος το οποίο μετέπειτα ακολούθησε ως επάγγελμα. Στελεχώνοντας την επιχείρηση με ανθρώπους γνώστες του αντικειμένου τους, νέους, δυναμικούς και με όρεξη για δουλειά δημιουργήθηκε το καλούπι απ' όπου ξεπήδησε το ανθρώπινο δυναμικό της ομάδας Paddock που υποστηρίζει εσάς και την μοτοσυκλέτα σας. Η πολυετή πείρα πάνω στην μοτοσυκλέτα, η πίστη στην φιλοσοφία της Yamaha να δημιουργεί προηγμένες μηχανές που προσφέρουν ασύγκριτη συγκίνηση στον αναβάτη και η εξιδικευμένη ομάδας μας που τηρεί όλες τις απαραίτητες διαδικασίες διασφάλισης ώστε να εξασφαλίζεται πάντα το ποιοτικότερο αποτέλεσμα είναι η συνταγή της επιτυχίας της ομάδας Paddock.
Η φιλοσοφία μας
Φιλοσοφία των ανθρώπων της Yamaha είναι να δημιουργούν πάντα τις πιο καινοτόμες και προηγμένες μηχανές με στόχο να σας προσφέρουν διαρκώς συναισθήματα απόλυτης ικανοποίησης. Η χρήση γνήσιων ανταλλακτικών της Yamaha αποτελεί τη μοναδική εγγύηση διατήρησης και ενίσχυσης τέτοιων συναισθημάτων. Τα γνήσια ανταλλακτικά της Yamaha φέρουν πάντα στις συσκευασίες τους το λογότυπο «Yamaha Genuine Parts & Accessories», κατασκευάζονται κάτω από αυστηρές προδιαγραφές και είναι ειδικά σχεδιασμένα για απόλυτη συμβατότητα με το δίκυκλο σας. Χρησιμοποιώντας τα γνήσια ανταλλακτικά της Yamaha μπορείτε να είστε πάντοτε σίγουροι για πολλά χιλιόμετρα ξεγνοιασιάς και οδηγικής απόλαυσης. Στο εξουσιοδοτημένο κατάστημά μας θα βρείτε τα γνήσια ανταλλακτικά της Yamaha αλλά και την υψηλότερη ποιότητα συντήρησης και επισκευής του δικύκλου σας.
Διασφάλιση ποιότητας
Οι Διαδικασίες Διασφάλισης Ποιότητας περιγράφουν και τεκμηριώνουν το σύνολο των μεθόδων και διαδικασιών εργασίας ώστε να εξασφαλίζουμε την ποιότητα των αποτελεσμάτων και να έχουμε πάντοτε το ίδιο ακριβώς επιθυμητό αποτέλεσμα ανεξαρτήτως από ποιόν έκανε την εργασία. Το δύσκολο αυτό έργο απαιτεί την συνεχή αξιολόγηση των διαδικασιών, άμεσο διαμοιρασμό πληροφοριών σε όλα τα μέλη της ομάδας, συντονισμό των λειτουργιών από τον έλεγχο εισερχομένων μέχρι το after sales/after service support και το customer feedback που είναι απαραίτητο για να γινόμαστε καλύτεροι στην δουλειά μας. Η επαναληψιμότητα των αποτελεσμάτων είναι παράγοντας κλειδί στην επιτυχή εξυπηρέτηση σας διότι έτσι μπορούμε πάντοτε να διασφαλίζουμε την υψηλή ποιότητα της εργασίας μας που συνεπάγεται και τον μέγιστο βαθμό της ασφάλειάς σας.
Νέα
Δείτε όλα τα νέα μας
Μοτοσυκλέτες
Η μοτοσυκλέτα έχει μια απερίγραπτη χάρη και ομορφιά στην κίνηση της που σε κάνει να αισθάνεσαι πως πετάς. Γι' αυτό άλλωστε είναι και το προτιμώμενο μέσον μεταφοράς πολλών ανθρώπων που έχουν κάτι κοινό μεταξύ τους, μια διαφορετικότητα στην άποψη και στον τρόπο ζωής τους. Η αντανάκλαση του φωτός στα μεταλλικά εξαρτήματα, ο συγχρονισμένος ήχος των καλορυθμισμένων βαλβίδων του κινήτηρα, η σιλουέτα του σώματος της μηχανής, η επιτάχυνση με την παραμικρή κίνηση του καρπού, η επιβράδυνση με το απαλό χάιδεμα των φρένων, όλα συνθέτουν την πολύπλοκη προσωπικότητα της.
Δείτε όλες τις μοτοσυκλέτες μας
Αξεσουάρ
Όλα πάνω στην μοτοσυκλέτα είναι εκτεθειμένα, το ίδιο κι οι αναβάτες. Γι' αυτό λοιπόν χρειάζεται εκτός από την εκπαίδευση και την πείρα που έρχονται με την πάροδο του χρόνου κι ο εξοπλισμός του αναβάτη. Στην έκθεσή μας θα βρείτε γνήσια ποιοτικά αξεσουάρ αναβάτη όπως κράνη, μπουφάν, γάντια (SHARK, CMS, BYE, ALPINE STARS) και αξεσουάρ μηχανής όπως καλύματα ρεζερβουάρ, tank-bag BAGSTER, σχάρες και μπαγκαζιέρες (YAMAHA, GIVI, SHAD), φώτα Xenon, αναρτήσεις ÖHLINS (και εξουσιοδοτημένο service Öhlins), εξατμίσεις (REMUS, TERMIGNIONI, YOSHIMURA), συναγερμούς MDN και ό,τι άλλο μπορεί να κάνει τη ζωή του αναβάτη πιο εύκολη, πιο εργονομική και βεβαίως πιο ασφαλή!
Δείτε όλα τα αξεσουάρ μας